Bemutatkozás

A Füredi Képző Kft. 2017 óta van jelen a hazai felnőttképzési palettán.

Legfőbb célunk és küldetésünk, hogy valamennyi partnerünk a hatályos jogszabályoknak megfelelően rendelkezzen a munkaköréhez szükséges végzettséggel. Feladatunknak tekintjük a hozzánk fordulók hiteles és részletes tájékoztatását, fontosnak tartjuk az egyenes kommunikációt és a rugalmas hozzáállást.

Ügyfeleink zöme a KKV szektorból kerül ki, de számos egyéni partnerünk is rendszeresen minket választ, csak úgy, mint jó néhány nagyvállalat, illetve multinacionális cég is.

Weboldalunk segít eligazodni az általunk szervezett képzések/vizsgák között, amelyek mindegyikére ugyanitt jelentkezni is van lehetőség. Hatósági képzéseink mellett szervezünk részszakmára felkészítő és szakmai oktatásokat is, melyek során összességében az elmúlt 5 évben több, mint 12.000 vizsgaeseményt bonyolítottunk le. 

Amire törekszünk

Partnereinkkel szoros és hosszú távú együttműködést igyekszünk kialakítani, elérve ezzel, hogy újra és újra minket válasszanak. Kérdéseiket mindig őszintén, gyorsan és érthetően válaszoljuk meg, segítünk eligazodni a vonatkozó- és folyton változó- törvények/jogszabályok kusza világában. Mindemellett oktatásainkat rugalmas időbeosztással tartjuk, akár egyéni igényeket is figyelembe véve.

Folyamatban lévő képzéseinkről a weboldalon, a közösségi médiában és havi hírlevél formájában nyújtunk tájékoztatást.

Bízunk benne, hogy hamarosan önt és cégét is partnereink között tudhatjuk.

Kérdés és további tájékoztatás esetén a lenti elérhetőségek bármelyikén állunk szíves rendelkezésére.

Elérhetőségek

Lovas Edit, ügyvezető

Email: lovasedit@furedikepzes.hu 

Telefon: +36 70 673 7375

Fekete Jennifer 

Email: feketejennifer@furedikepzes.hu

Telefon: +36 70 544 5510

Hermán Rebeka

Email: hermanrebeka@furedikepzes.hu

Telefon: +36 70 882 2137